skip to Main Content

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger
Denne personvernerklæringen gjelder for Grenor Bygg AS sitt nettsted, kontaktskjema og andre steder hvor vi samler inn informasjon om personer. Grenor Bygg AS (org. no 876 282 712) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Grenor Bygg AS. Ta kontakt med oss for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Grenor Bygg AS samler ikke inn personopplysninger som personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.

Informasjon som innhentes:
Navn
Epost
Telefonnummer
Adresse

Verktøy Grenor Bygg AS bruker til web analyse og markedsføring:

  • Google Analytics
  • Facebook pixel
  • HotJar
  • Google Tag Manager

Hvordan informasjon innhentes?

Grenor Bygg AS samler inn opplysninger gjennom kontaktskjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg en tilfredsstillende tilbakemelding på innsendt forespørsel.
Formålet med informasjonen som innhentes er for å kunne ta kontakt og gi tilbakemelding på innsendt forespørsel. For å kunne sende relevant informasjon og markedsføringsformål og promotering av eventuelle tilbud og viktig informasjon for kundene våre.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet lagres i wordpress. Vi lagrer også informasjonen i vårt CRM-system eller våre e-post innboks dersom vi har en befaring hos vedkommende og/eller gående dialog.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte Grenor Bygg AS pr. e-post.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Grenor Bygg AS vil ved kundeoppdrag dele personopplysninger til våre håndverkere eller underleverandører. Underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Grenor Bygg AS og beskrives i egen kundekontrakt.

Rettigheter

Som bruker av Grenor Bygg AS sine tjenester har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Grenor Bygg AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Telefon 473 14 807
post@grenorbygg.no
Grenor Bygg AS
Askeladdveien 7, 1482 Nittedal